Interim

Professionals nodig?

Langdurige en plotselinge afwezigheid van het facilitair management? Of zit u met uw bedrijf in een ontwikkel- of verandertraject? Voorkom achterstanden en schakel Facilikoen Facility BV in voor je facilitair interim management.

Onze kracht? Wij beschikken over een groot aanpassingsvermogen. Ons analytisch vermogen maakt dat ik snel begrijp hoe een organisatie werkt. Dankzij deze combinatie ben zijn wij snel effectief inzetbaar.

Ook nemen wij enthousiasme, energie en lach mee naar ieder project. Zo bereiken we resultaten met plezier.

Continuïteit

Continuïteit is van levensbelang voor een bedrijf. Ik zorg dat de bedrijfsprocessen doorlopen. Zodat er geen achterstanden ontstaan en je klanten tevreden blijven. Dat geldt voor de externe klanten én de interne klanten. Want tevreden medewerkers leveren de beste dienstverlening.
Mijn taak stopt niet bij een soepele doorgang van de processen. Ik ben altijd en overal alert. Met mijn frisse en opmerkzame blik, zie ik wat beter kan, opvalt of waarover ik me verbaas. Dit combineer ik met mijn kennis over het nieuwe werken en andere (technologische) ontwikkelingen.

Kwaliteit

Als er één schakel uitvalt, loopt alles minder soepel. Daarmee doe je concessies aan de kwaliteit van je diensten. Of de gezondheid van je medewerkers. Door het inschakelen van een interim manager loopt alles soepel door. Je investeert in de kwaliteit van je diensten.

Tactische denker

De attentiepunten vertaal ik naar adviezen. In korte sessies stem ik de issues af met mijn opdrachtgever. Goed voorbereid, zodat snelle besluitvorming mogelijk is. Natuurlijk zorg ik daarna voor de implementatie van de besluiten. Daar heb je als opdrachtgever verder geen omkijken meer naar.