Facilitair

Professionals nodig?

Het is als peper en zout, vaak kan de een niet zonder de ander.

Dankzij onze specialisatie in verbouwingen heeft u geen extra partij nodig. Dat is makkelijk en bespaart tijd. Met meer dan 10 jaar landelijke werkervaring en de afronding van meer dan 50 projecten voor verschillende organisaties.

Wij begeleiden een verhuizing van  tot alles weer top geregeld is in het nieuwe pand. Een zakelijke verhuizing is het resultaat van veranderingen. Altijd. Dat maakt van verhuizen emotie.

Midden in dit verandertraject heeft u het al druk genoeg.  vol.
Want uw primaire processen moeten wel doordraaien. Dus zoekt u professionals. Ervaren projectleiders die een zorgeloze verhuizing van uw bedrijf regelt. Kies voor verhuizen zonder stilstaan.

Duidelijke communicatie

Wij begrijpen het belang van een regelmatige communicatie over de voortgang in een verandertraject. Want verhuizen is een verandertraject voor de hele organisatie. Dankzij onze brede werkervaring praten wij net zo makkelijk mee op beleidsniveau als met operationele medewerkers. Dezelfde boodschap in een andere verpakking. Dat noemen wij doelmatig communiceren.

één aanspreekpunt voor het hele netwerk

Speelde u vroeger dat spelletje weleens, dat je in een groep een zin aan elkaar doorgaf? Onvoorstelbaar hoeveel informatie dan verloren gaat.

Daarom zijn wij het centrale aanspreekpunt voor alle betrokkenen: van medewerkers tot leveranciers. Dat is helder, duidelijk en voorkomt informatieblunders.  

Wij zorgen ervoor dat iedereen op het juiste moment over de goede informatie beschikt. Ook juffrouw Jannie, die toevallig net in de keuken was toen de planning werd besproken. 

Met een breed netwerk vinden wij de beste leveranciers die uw verhuizing nodig heeft. Dat scheelt tijd en zoekwerk. En de garantie dat je de beste oplossing voor uw budget krijgt.

Betrokken

Met onze dienstverlenende karakter komt betrokkenheid vanzelf. Dat wij worden gezien als een medewerker in plaats van een tijdelijke projectleider zijn de  mooiste complimenten.

Het doel is duidelijk, de randvoorwaarden zijn gedefinieerd. Laat het verder aan ons over om in een goede sfeer mensen in beweging te brengen en het beste resultaat te bereiken.

Innovatieve oplossingen

Ontwikkelingen gaan snel. Wat gisteren de beste oplossing was, is morgen achterhaald. Met onze kennis van de marktontwikkelingen heb je altijd de beste oplossing voor uw behoefte.