Referenties

Van Facilikoen Facility BV

Koen Fehrmann is eind 2014 gestart als projectleider bij FMHaaglanden. In deze periode heeft hij een zwaar project overgenomen met een harde deadline, specifiek en politiek karakter. Na het volledig, naar tevredenheid van de opdrachtgever, afronden van dit project zijn vervolg opdrachten gestart van uiteenlopende aard. Koen heeft klantgericht samenwerken en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel staan. De opdracht bij FMHaaglanden is nu afgelopen. Ik kan Koen aanbevelen als projectleider op ieder facilitair en technisch gericht project.
Martijn Cové

Hoofd Projectmanagement , FMHaaglanden

Koen is een prettige en resultaatgerichte opdrachtnemer. Hij houdt de kaders van de opdrachtgever goed in het oog, en weet daarbij toch ruimte voor maatwerk te behouden, waar passend. Hij denkt mee en licht zijn beslissingen, die hij binnen het kader van de opdrachtgever moet nemen, goed toe. Hij stuurt goed op tijd.
Irene Coenen

Hoofd Bureau DG Overheidsorganisatie, Ministerie van BZK

Ik werk regelmatig samen met Koen waarin hij de rol van projectmanager uitstekend vervuld. Hij heeft zijn projecten goed in controll, schakelt makkelijk met verschillende belanghebbenden en levert goede resultaten op. Daarnaast heeft Koen een prettige persoonlijkheid wat het samenwerken plezierig maakt!
Mirella Hilgenkamp

Project Lead, Facilitator and Trainer, Future Insight Group BV

Koen is een team-speler, professioneel, deskundig en weet gestelde doelstellingen te bereiken.
Evert Vrijenhoek

Project Lead, Facilitator and TrainerSenior Commercial & Real Estate/Retail/Hospitality Professional

Koen heeft de verhuizing en bijbehorende verbouwing binnen de gestelde tijdslijnen weten realiseren met weinig verstoringen in het dagelijkse werk. Door een goede planning wisten we telkens wat ons te wachten stond en wat de volgende stappen waren.
Perry Verberne

Managing Director , Van Beek Schroeftransport Systemen