Bouw

Professionals nodig?

Uw bedrijfshuisvesting optimaal inrichten voor uw primaire proces.

Soms moet er worden verhuisd. Soms volstaat een verbouwing van uw pand. Maar zo’n verbouwing heeft een behoorlijke impact op uw organisatie. Er zijn veel regels en wetgeving waarmee rekening gehouden moet worden.

Daarbij wilt u natuurlijk dat de verbouwing een minimale overlast voor de organisatie meebrengt. U zoekt een ervaren bouwkundig projectleider die kennis heeft van verbouwen en facilitaire zaken.

Kies voor de zekerheid en het gemak van Facilikoen Facility BV.
Dat is zorgeloos verbouwen naar beter!

Bouw professionals

Met 10 jaar landelijke werkervaring en de afronding van meer dan 50 projecten voor verschillende organisaties, durven wij ons professionals te noemen. Profiteer van de kennis die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan. Die kennis brengen wij met veel plezier mee naar uw project. Met een breed netwerk vindt Facilikoen Facility BV de beste leveranciers die uw bouwproject nodig heeft. Dat scheelt tijd en zoekwerk. En de garantie dat uw de beste oplossing krijgt.

Planning en budget

Zet ons zo vroeg mogelijk in. Op basis van interviews inventariseren wij wensen en behoeften bij de medewerkers en directie. Deze input wordt vertaald naar een compleet projectplan inclusief planning en budget. En natuurlijk bewaken wij de afspraken gedurende de projecttijd. Zodat afwijking waargenomen zijn, voor het een probleem wordt.

Een belangrijk onderdeel van het projectplan zijn de werkprocessen. Want de processen moeten zoveel mogelijk doorgaan. Tijdens en na de verbouwing. Het is onze uitdaging om de overlast voor klant en medewerker te beperken.

Functioneel en veilig

De verbouwingsplannen bekijken wij met een functioneel kritische blik. Beslissingen die niet meer terug te draaien zijn, hebben immers een grote impact op de exploitatiekosten. Samen met de aannemer en architect zorgen wij voor een optimaal, innovatief en toekomstproof ontwerp. Dat is de kracht van een facilitair en bouwkundig projectleider.

Medewerkers zijn het grootste kapitaal van een organisatie. Daar ga je dus zuinig mee om. Met onze kennis van de wet- en regelgeving zorgen wij voor een veilige werkomgeving die voldoet aan de regels. Dat bespaart dure aanpassingen achteraf.